Munkafelvétel nyitvatartás DUNAKESZI:  07:30 - 14:00  (H-P) // A flexibilis és PTFE egyedi fékcsövek gyártása átmenetileg szünetel!

Adatvédelmi politika

Amikor személyes adatokat kérünk, például nevét, címét, telefonszámát vagy e-mail címét, biztos lehet benne, hogy a HÉFAL kft. a személyes adatokra vonatkozó összes törvénynek és előírásnak, valamint az alább ismertetett Adatvédelmi politikának megfelelően jár el.

A HÉFAL kft. kizárólag az ismertetett célokra használja a személyes adatokat, például nevét, címét, e-mail vagy telefonszámát. Továbbá: a HÉFAL kft. olyan biztonsági intézkedéseket léptetett életbe, amelyek megakadályozzák a személyes adatokhoz való illetéktelen hozzáférést, illetve a személyes adatok kiszivárogtatását, megváltoztatását, vagy kinyerését rendszereinkből.

A HÉFAL kft. nem adja tovább és nem fedi fel a személyes adatokat harmadik felek részére anélkül, hogy erről Önt előzetesen tájékoztatná, kivéve, ha a szóban forgó harmadik fél jóváhagyott alvállalkozó. Továbbá: a HÉFAL kft. garantálja a személyes adatok megfelelő kezelését azon szervezeteknél, amelyek ezeket az adatokat megkapják.

A HÉFAL kft. és tagvállalatai felhasználhatják a személyes adatokat arra, hogy tájékoztatást nyújtsanak Önnek a termékekről és szolgáltatásokról, továbbá az üzleti műveletek során arra, hogy termékeket és szolgáltatásokat fejlesszenek ki. Ha nem kíván ilyen információkat kapni, vagy ha nem akarja, hogy személyes adatait üzleti műveletekhez használjuk fel, kérjük, írásban jelezze ezt! A kérése beérkezésétől kezdve nem használjuk személyes adatait ilyen célokra.

Kérjük, írásban jelezze azt is, ha megerősíteni, kijavítani vagy törölni kívánja az Ön által a jelen webhelyen megadott személyes adatokat! Meg fogjuk tenni a megfelelő lépéseket, hogy kérését teljesíteni tudjuk.